Wat zijn de moeilijkste woorden?Dagelijks zijn er honderden verschillende woorden die opgezocht worden. Welk lidwoord hoort bij welk woord? Zonder dat je er bij stil staat is het een van de meestgezochte vragen op Google. Maar bij welke woorden is het vinden van een lidwoord nu het lastigst?

De lastigste woorden met lidwoord

Er is een hoop informatie die Google niet naar buiten brengt, maar met behulp van wat slim speurwerk kan er gevonden worden welke woorden voor Nederlanders het lastigst zijn om een lidwoord bij te bedenken. Bekijk hieronder de 10 meest gezochte woorden:

Waarom deze woorden?

Wat kunnen we uitmaken uit bovenstaand lijstje? Het zijn 10 op het eerste gezicht willekeurige woorden. Toch lijkt er wel een verband te zijn tussen deze woorden. Het zijn alle 10 woorden welke veel in een professionele omgeving gebruikt worden. Uiteraard is het bij professionele, formele, instanties belangrijker om het juiste lidwoord te gebruiken. Belangrijker dan bij een bericht naar je vrienden.

Opvallend hier is dat er geen woorden tussenstaan waar beide lidwoorden correct zijn. Je zou verwachten dat dit de woorden zijn waar veel discussies over zijn, waardoor mensen dit gaan op zoeken.

De meest gezochte woorden waarbij beide varianten goed zijn is een leuke blog voor in de toekomst. We houden je op de hoogte!